Atsiliepimai

Atsiliepimai

PADĖKA

5,0 rating
16 liepos, 2024

Didžiausia padėka ir pagarba už savaitgaly suteiktą pagalbą jauniesiems Mažeikių ligoninės medikams: chirurgei G. Stonkutei ir vidaus ligų gydytojui V. Dūdėnui. Jūs esate nuostabūs ne tik savo profesionalumu, bet ir bendravimu su ligoniais.
Taip pat labai dėkoju VISAM priėmimo skyriui už supratimą, nuoširdumą ir norą padėti. Jūs dirbat kaip laikrodukas! Sėkmės visiems didžiausios! Ačiū, kad esate!
Gražina K.

Gražina Kl.

Vaikų ligų skyriui

5,0 rating
8 liepos, 2024

Nuoširdus AČIŪ visam kolektyvui už šiltą priėmimą ir rūpestingą priežiūrą bei gydymą. Skyriaus vedėja Želvienė be galo maloni gydytoja ir viską nuodugniai išaiškinanti. Šiltas ir malonus žmogus. AČIŪ!
O visos sesutės taip pat begalo rūpestingos, “mamiškos”. Puikiai moka bendrauti su vaikais, paguodžia ir ašareles nuvalo, o jeigu reikia ir pajuokauja.
Tikrai tariame didelį ir nuoširdų AČIŪ už jūsų sunkų darbą ir tokį atsidavimą mūsų sergantiems mažiesiems…
Linkiu visoms sveikatos ir daug šypsenų.

Elijus su mama.

Skundas

1,0 rating
3 liepos, 2024

Laba diena, noriu pasidalinti savo nemalonia patirtimi..Birželio 22d. stipriai susitrenkiau petį,kadangi nei sutino,nei pamėlynavo,į medikus nesikreipiau.Bet skausmas neatslūgo,nepadėjo nei vaistai,nei jokie tepalai nuo skausmo. Kairės rankos judesiai riboti,jėgos rankoje nėra.Negaliu nei dirbti,nei išsimiegoti,bet kadangi esu kantrus žmogus ir dėl kiekvieno “pirstelėjimo” medikų netrugdau,tai vis laukiau,gal praeis..Nepraėjo,skausmas tapo dar intensyvesnis,tad birželio 2d nusprendžiau pasirodyti specialistams.Nuvykus į priimamąjį,sužinojau,kad niekas manęs nepriims ir net nesiteiks apžiūrėti,kadangi skaitosi kaip ir jau sena trauma.Pasiteiravus,ką tokiu atveju daryti,buvo pasakyta, kad reikia kreiptis į savo šeimos gydytoją, gauti siuntimą ir tik tuomet registruotis pas traumatologą. Kantriai išklausiusi,nuėjau į registratūrą.Dar paminėsiu,kad ne tik priimamąjame,bet ir visame pirmame aukšte nebuvo nei gyvos dvasios,išskyrus tris linksmai besišnekučiuojančias personalo darbuotojas už stiklo ir garbaus amžiaus dieduką,besimatuojantį kraujo spaudimą. Registratūroje pasiteiravus,kada galėčiau greičiausiai patekti pas traumatologą, buvo pasakyta,kad liepos 17d. tik bus pradedama registracija rugpjūčio mėnesiui,nes visi traumatologai,kaip susitarę,sugalvojo išeiti atostogų vienu metu.Pasiteiravus,ką daryti tokiu atveju,registratūros darbuotoja patarė važiuoti į kitą miestą…
Dirbu pagal individualią veiklą ir joks nedarbingumas,ir jokios išmokos man nepriklauso,klausimas – už ką yra mokamas PSD,jei ištikus bėdai,negali sulaukti net elementarios pirmosios pagalbos?Ir ką šiandienai bereiškia medikų priimta Hipokrato priesaika,jei net neturėdamas nei vieno paciento darbo vietoje,nesiteikia net apžiūrėti prašančio pagalbos žmogaus?
Išvada tokia,nesirkime ir saugokime save,nes atvykus į pirmos pagalbos įstaigą,dar nėra jokios garantijos, kad ji jums bus suteikta.

Santa

Padėka

5,0 rating
21 birželio, 2024

Milžiniška padėka Vidaus ligų skyriaus gydytojui Vaidotui Jonaičiui už mano tėvelio K.B. gydymą, už profesionalumą. Daugiau tokių gydytojų. Pačios geriausios rekomendacijos dėl gydytojo darbo. Ačiū

Gražina

Skundas

1,0 rating
18 birželio, 2024

Dalis personalo pensijon prašosi.
Totalus sovietinių laikų dvelksmas ir visiška nepagarba pacientui. Būtina apsivalyti, o kol to neįvyko, lanku aplenkti gimdymo skyrių.

S.

Akušerijos ir ginekologijos skyriui.

5,0 rating
14 birželio, 2024

Didelis ačiū visam, akušerijos skyriui. Ypač dėkinga akušerei – Linai B. Už rūpestį, pagalba, ir ryšį kaip su savu artimu žmogumi. ❤️
Dėkinga ir gydytojui Ukalov, tokių kaip jis, retas daktaras, švelnumas, pagalba gimstant mūsų mažylei ir priežiūra. ❤️
Ir Viso nėštumo metu turint bėdėlių ačiū potologiniam skyriui, už priežiūrą, rūpėstį, atliktus reikiamus tyrimus ir pagarba pacientui! ❤️

Eglė

Padėka

3,0 rating
31 gegužės, 2024

Didžiulė padėka Mažeikių ligoninės gyd. Vaidotui Jonaičiui už gydymą, už atsakymus į mano klausimus ir visam vidaus ligų skyriaus aptarnaujančiam personalui už rūpestingą priežiūrą.

Irena

GĖDA SKUBIOSIOS MEDICINOS PAGALBOS SKYRIUS

1,0 rating
22 gegužės, 2024

Jei jūsų artimas žmogus turi vykti į Mažeikių ligoninę, nepalikite jo vieno būkite kartu, nes skubiosios medicinos pagalbos skyriaus sesutėms iki suvokimo kaip dirbti su žmonėmis toli gražu, tokio nemandagumo darbuotojos. Niekaip nesuprantu šitiek skundu prirašyta o jokių veiksmų nėra imtasi.
GĖDA UŽ JŪSŲ DARBĄ!

Anonimas

Padėka traumotologijos skyriui

5,0 rating
18 gegužės, 2024

Labai, labai Ačiu visam skyriaus personalui🌹ir gyd.J.Žulpai tikrai visi nuoširdūs ir atsidavę šiam darbui.Dar karta didelis Ačiu!

Lina P.

Padėka akušerijos – ginekologijos ir neonatologijos skyriui.

5,0 rating
7 gegužės, 2024

Nuoširdus AČIŪ visam skyriui už tokį rūpestį ir priežiūrą bei akušerei Klovienei, gydytojams R. Žulpienei ir D. Kaminskui už sklandų mūsų stebuklų gimimą.

Greta

Padėka

5,0 rating
6 gegužės, 2024

Dėkoju,Mažeikų chrurginio skyriaus gydytojui A.Spilnyi už balandžio 30 d mamai atliktą operaciją ,pagalbą ir gydymą.Taip pat šauniam skyriaus personalui ,ypač slaugei Danguolei Milieškienei už nuoširdumą.
Telydi Jus profesinė sekmė ir asmeninė laimė❤️

Ilona

Didžiausia nuoširdi padėka!

5,0 rating
27 balandžio, 2024

“Noriu labai padėkoti Vaikų ligų skyriaus vedėjai, mus gydžiusiai gydytojai V.Želvienei bei pasidžiaugti ir kitomis skyriuje dirbančiomis gydytojomis. Skyriuje teikiama profesionali pagalba, išsami informacija, gydytojos atsidavusios savo darbui 150 proc. ❤️ taip pats atskira padėka visose pamainose dirbusioms slaugytojoms ir jų padėjėjoms, kurios ne tik labai rūpestingai ir maloniai rūpinosi mažaisiais pacientais, bet ir labai šiltai priėmė mano sūnaus didelį smalsumą, norą viską pažinti, išnagrinėti bei pabendrauti 😊 Jūsų visų atsidavimas darbui yra neapsakomas. O kalbant apie maistą-valgėm viską pasigardžiuodami! Ačiū visam kolektyvui! ❤️”

Viktorija

Palikite atsiliepimą